Your search results

About Me

Vamar doo je kompanija formirana 2011.godine. Firma je podijeljena u tri dijela i primarno se bavi posredovanjem u raznim vrstama poslova na teritoriji Crne Gore i Zapadnog Balkana.

Od 2020. godine konsultant je svjetski poznate i priznate italijanske kompanije Myrtha Pools SEE koja je lider u projektovanju, izgradnji i puštanju u rad svih vrsta i tipova bazena, wellness i spa centara, kao i aqua parkova raznih vrsta, oblika i dimenzija.

Drugu komponentu firme čini široka ponuda nekretnina različitih vrsta i profila, počev od zemljišta, placeva, stanova, vila, fabrika do veoma atraktivnih i popularnih rizorta i projekata visoke kategorije.

Vamar travel se bavi primarno tržištem i turistima iz udaljenih azijskih zemalja, u prvom redu Narodne republike Kine, a isto tako i otkrivanjem ove divne više milenijuma stare civilizacije stanovnicima Crne Gore i Zapadnog Balkana.

Rad na drugim projektima posredovanja stranim kompanijama, preduzetnicima i fizičkim licima koji žele ostvariti poslovne i druge veze sa Crnom Gorom u prvom redu.

Contact Me

Schedule a showing?

My Listings

All (1)
Kuća (1)
Plac (1)
Vila (1)
15
Prodaja

Izuzetan plac sa kucom STOLIV-prva linija mo...

820.000 €
Prodaje se izuzetan plac sa kucom na prvoj liniji od mora u Stolivu, Bokokotorski zaliv. K ...
Prodaje se izuzetan plac sa kucom na prvoj liniji od mora u Stolivu, Bokokotorski zaliv. Kuca je u funkcionalnom st ...

Compare Listings